AROMATERAPIJA

Od 26. oktober 2023 ob 17.00 do 26. Oktober 2023 ob 18.30
Hits: 239

Predavanje in delavnica samomasaže obraza z medom in eteričnimi olji

Uporaba aromatičnih snovi sega v daljno preteklost. Že stare civilizacije so uspešno uporabljale dišeče rastline za zdravljenje telesnih in duševnih težav. Aromaterapija, kot to vedo imenujemo, danes še vedno ohranja svojo veljavo. Ker so eterična olja najdragocenejši del določene rastline (to ni pomanjšana rastlina v steklenički), se je pred uporabo treba opremiti z zadostnim znanjem. Slednje nam omogoči, da znamo izbrati pravo eterično olje za pravo priložnost in kar najbolje izkoristiti ter povečati njegove koristi.

Kot odlična dopolnitev uporabe eteričnih olj se je izkazal med, saj je za njih krasna podlaga. Vabimo vas, da se udeležite predavanja in delavnice o aromaterapiji, na kateri vam bomo prikazali uporabo kombinacije eteričnih olj in medu za tedensko nego. Med poskrbi za izločanje toksinov, nahrani kožo, jo prekrvavi in odpre pore, dodana eterična olja pa koži ponudijo kar potrebuje.

Na predavanju bomo spoznali:

  • vse o varni uporabi eteričnih olj,
  • nanos eteričnih olj po AromaTouch Technique (ATT),
  • osnove  za nakup pravega eteričnega olja,
  • pravilna razmerja pri mešanju kozmetičnih izdelkov.
  • podporo eteričnih olj pri naravnem pristopu za ohranjanje zdravja.

Uvodnemu predavanju bo sledila enourna delavnica samomasaže obraza z medom in eteričnimi olji. Zato je pomembno, da dame pridete nenaličene, gospodje pa sveže obriti. S seboj imejte trak za lase ali kapo za tuširanje in manjšo brisačko, s katero si boste nato očistili obraz.

Izvajalec:

Predavanje bo izvedla Zuhra Horvat, aromaterapevtka in aktivna članica podjetja doTerra, ki je poznano kot proizvajalec visokokakovostnih eteričnih olj. Kot maserka je edina v Sloveniji povezala uporabo medu in eteričnih olj, znanje o samomasaži obraza z medom in eteričnimi olji pa deli na svojih delavnicah.

Kotizacija:

Udeležba na predavanju je brezplačna.

Dodatne informacije:

Predavanje bo v četrtek, 26. oktobra 2023, od 17. do 18.30 ure na OŠ Koroški jeklarji, Javornik 35, Ravne na Koroškem.

Število udeležencev je omejeno. Prijave so obvezne in jih sprejemamo do vključno torka, 24. oktobra 2023, na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 040 566 747.

Vljudno vabljeni!