ŽENSKI KROG - ZA NOSEČNICE, MAMICE DOJENČKOV IN MALČKOV

Od 26. januar 2024 ob 10.00 do 26. Januar 2024 ob 12.30
Kategorije: Ženski krog
Hits: 157

Bi se rada družila z drugimi mamicami in slišala njihove zgodbe ter mogoče tudi delila svojo? Če je temu tako, vabljena na sproščena srečanja, kjer se boš počutila sprejeta, slišana, varna, spoštovana.

Ženskih krogov še ne poznaš? Nič za to. V ženskih krogih se učimo govoriti svojo resnico brez obsojanja. Krogi predstavljajo varen, podporen prostor ženskam, kjer lahko sprostimo svoja bremena,  osvetlimo svoje strahove in jim tako odvzamemo moč. Vse to nam pomaga, da bolje poskrbimo zase. Včasih se pogovarjamo o vnaprej določeni temi, včasih pa se pogovor spontano razvija sproti. Vedno povemo o sebi samo, kar želimo. Tudi uživanje v tišini je sprejemljivo. Vse, kar si povemo v ženskem krogu, je zaupno in ostane med nami.

Z nami v krogu bo voditeljica ženskih krogov in krogov za deklice Urša P. Iršič. Urška je tudi učiteljica joge in plesa za otroke ter tudi doula. Je mamica štirih otrok in dobro pozna vse lepe in manj lepe trenutke, ki jih prinaša materinstvo.

Kotizacija: Kotizacija za prvi obisk je promocijska in znaša 15 €. Če s seboj pripelješ prijateljico, je cena za vaju obe 20 €. V ceno je vključen tudi zeliščni čaj iz Grajske časopisne kavarne Eleonora. Po prijavi boste prejele predračun, ki ga poravnate pred pričetkom kroga.

Dodatne informacije: Prvi ženski krog za nosečke, mamice dojenčkov in malčkov bo potekal v petek, 26. 1.2023, od 10. do predvidoma 12:30 ure v pravljičnem kotičku Pionirske knjižnice, ki se nahaja na lokaciji Koroške osrednje knjižnice dr. Franca Sušnika. Pionirska knjižnica je v tem času zaprta za ostale obiskovalce. Družile se bomo v majhni skupini predvidoma enkrat mesečno. Zaradi lažje organizacije so prijave obvezne in jih sprejemamo na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na 030 666 790.
 

Ne glede na to, ali si se pred tem že udeležila kakšnega ženskega kroga ali pa bo to tvoj prvi obisk, si iskreno dobrodošla, da se nam pridružiš. Veselimo se tvoje udeležbe.

Dojenčki so dobrodošli. Če si mamica lahko vzame 2-3 urci časa zase, toliko bolje :)

Prisrčno vabljena!