SREČA JE V SPLETENIH LASEH

Od 12. junij 2024 ob 15.00 do 12. Junij 2024 ob 17.00
Kategorije: Učna delavnica
Hits: 94

Enostavne kitke za srečne poletne dni

Kitke so več kot le pričeska - so izjava stila, udobja in povezanosti z morskim svetom, ki nas spominja na brezskrbne dni poletja. Čudovito se obnesejo ob svečanih priložnostih, hkrati pa so odlična izbira za vsakdanje poletne in morske dogodivščine. Praktične so, ko ne želimo, da nam lasje padajo na obraz, in odlična rešitev, kadar imajo naši lasje slab dan.

Ne glede na to, ali se odpravljamo na morje, poroko ali na igrišče – pletene pričeske se vedno odlično obnesejo. Hitro jih je mogoče ustvariti, ko so prsti sproščeni in je postopek že utečen.

Pletenje kitk pa ni le spretnost, temveč čaroben način, kako povezati generacije in ustvariti srečne spomine. Zato vas vabimo na našo praktično delavnico, kjer boste utrdili svojo vez z otrokom tudi skozi umetnost pletenja kitk.

Vsebina:

Na delavnici bomo v teoriji in predvsem v praksi spoznali:

  • prednosti pletenih pričesk za vse priložnosti;
  • nasvete za poletno nego spletenih las;
  • osnove pletenja in potrebne pripomočke;
  • različne vrste kitk;
  • postopek pletenja posamezne vrste kitk, korak po koraku;
  • trike za ustvarjanje najbolj priljubljenih pletenih pričesk.

Izvajalke:

Delavnico bodo izvedle profesionalne frizerke iz Frizerskega salona Maša iz Slovenj Gradca, ki svojo uspešno zgodbo pletejo že več kot 15 let. Mašina ekipa svoje znanje nenehno nadgrajuje na frizerskih seminarjih, saj verjamejo, da le tako lahko dosežejo vrhunske rezultate, v smislu najnovejših, tradicionalnih ali najbolj trendovskih frizur, za vse priložnosti. Kaj je za njih sreča? Ko za vas ustvarijo popolno frizuro, ki odraža vašo osebnost in slog.

Kotizacija:

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Dodatne informacije:

Delavnica bo v okviru Tednov vseživljenjskega učenja 2024 v sredo, 12. junija, 2024 od 15.00 do 17.00 v učilnici fizike, na Osnovni šoli Koroški Jeklarji, Ravne na Koroškem.

Material za delavnico bo na voljo, lahko pa prinesete tudi kakšen modni dodatek, ki bi ga sami želeli uporabiti.

Število udeležencev je zaradi narave dela omejeno na največ 10 parov (starš + otrok). Prijave so obvezne in jih sprejemamo do zapolnitve mest oz. do vključno torka, 11. junija 2024, na https://prijave.snipi.si/3JClhpoV5A

Ne zamudite edinstvene priložnosti, da osrečite sebe z novim znanjem in svojega otroka z novo vrsto pričeske.

Vljudno vabljeni!