Glasbena šola za odrasle

Predvideno število ur izvajanja programa Pouk se bo prilagodil željam (vsebinsko in časovno) udeležencev in se bo izvajal v učnih urah, ki bodo dolge 30, 45 ali 60 minut.
Število udeležencev v programu Poučevanje bo temeljijo na individualnem pouku ali manjših skupinah – odvisno od zanimanja in želja.
Oblike izvajanja programa

Ljudska univerza Ravne na Koroškem je dne 4. 6. 2018 z Glasbeno šolo Ravne na Koroškem podpisala pismo o nameri sodelovanja in izvajanja programa. Udeleženci bodo lahko izbirali med učenjem različnih inštrumentov.

Na željo udeležencev bomo med urami ob praktičnem znanju igranja inštrumenta poskrbeli tudi za teoretično znanje oziroma glasbeno teorijo.

Ciljna skupina

Program glasbene šole za odrasle je namenjen tistim, ki si želijo naučiti igranja na kakšen glasbeni inštrument, želijo le osvežiti in ponoviti svoje glasbeno znanje, pridobljeno v preteklosti oziroma v najstniških letih, morebiti v najstniških letih niso imeli možnosti ali časa, da bi se vpisali v glasbeno šolo in želijo to storiti zdaj, tistim, katerih glasbeni talent in zanimanje za glasbo se je začelo šele razvijati, ljudem, ki se želijo naučiti brati note ali želijo stopiti v stik z ustvarjanjem glasbe.

Kraj in čas izvajanja

Program bo odprt skozi celotno šolsko leto (od septembra do konca aprila) in se udeleženci lahko vanj kadar koli vključijo.

Zakaj se udeležiti?
  • Se želite naučiti igranja kakšnega glasbenega inštrumenta?
  • Želite osvežiti in ponoviti svoje glasbeno znanje, pridobljeno v preteklosti oziroma v najstniških letih?
  • Mogoče v najstniških letih niste imeli možnosti ali časa, da bi se vpisali v glasbeno šolo in to želite storiti zdaj.
  • Se je vaš glasbeni talent in zanimanje za glasbo začelo šele razvijati?
  • Se želite naučite brati note?
  • Želite stopiti v stik z ustvarjanjem glasbe?

Če ste na katero koli zgornje vprašanje odgovorili z »da«, potem je program Glasbena šola za odrasle pravi naslov za vas.

Ne skrbite za to, kaj si bodo mislili drugi, če se boste ponovno vpisali v »šolo«; ne premišljujte o tem, ali imate dovolj posluha in glasbenega talenta; ne dopovedujte si, da ste že prestari in da tega ne zmorete. Predvsem pa ne skrbite, da boste edini, ki se boste vpisali v glasbeno šolo za odrasle.

 

Informativna prijava na tečaj

Polja označena z (*) so obvezna!
Invalid Input

Manjkajoč podatek!
Manjkajoč podatek!
Neveljaven ali manjkajoč podatek!
Manjkajoč podatek!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Izberite!
Invalid Input
Neveljaven podatek!
Invalid Input

Manjkajoč podatek!
Neveljevno!