Biznis po angleško | poslovna angleščina

Predvideno število ur izvajanja programa 30 pedagoških ur; prilagoditev udeležencem/organizaciji.
Število udeležencev v programu Individualno, v paru ali skupina.
Ciljna skupina

Zaposleni odrasli.

Pogoji za udeležbo/vključitev

Predhodno znanje angleškega jezika ni potrebno.

Cilji programa

Zaposlenim, ki se srečujejo z angleško govorečimi partnerji, želimo omogočiti učinkovitejšo komunikacijo. Spoznali se bomo z uradnim odpisovanjem na e-pošto, komunikacijo preko telefona ali Skypa, konverzacijo v živo.

Tematska izhodišča
  • Tekoče in strokovno telefoniranje.
  • Učinkoviti sestanki.
  • Samozavestne in suverene predstavitve.
  • Vzpostavljanje socialnih stikov in druženje.
  • Korektna pisna komunikacija.
  • Poslovno potovanje.
Namen programa

Udeleženec bo pridobil večjo samozavest in suverenost pri uporabi angleščine na delovnem mestu. Telefonski pogovori, odgovarjanje na e-pošto in osebna komunikacija ne bodo več problematični.

Zakaj se udeležiti?

Se vaše podjetje širi na tuji trg in poslujete z vedno več tujimi partnerji? Je od časov vaše aktivne uporabe angleščine minilo že kar nekaj časa? Z udeležbo tečaja boste obnovili oz. spoznali ključna pravila slovnice, kakšna je razlika med formalno in neformalno rabo jezika, se urili v konverzaciji preko telefona oz. v živo in to vse skozi zanimive metode, ki vključujejo slušno, bralno in pisno razumevanje, tematike pa bodo prilagojene glede na vsako skupino njihovo in področje dela.

S pomočjo različnih interaktivnih metod bomo vsako srečanje posvetili nekaj časa ponovitvi in utrjevanju ključnih slovničnih poglavij. Večji del naših srečanj bo namenjen pridobivanju in širjenju besedišča, aktivni participaciji in pogovoru o aktualnih in uporabnih tematikah. Teme bodo prilagojene okolju in področju, v katerem udeleženci delujejo in potrebujejo znanje angleščine. Govorili bomo o kulturnih razlikah, ki so prisotne, in o tem, kako se pripraviti na poslovni obisk in prvi stik s poslovnim partnerjem, predvsem s poudarkom na formalni in neformalni rabi jezika.

 

Informativna prijava na tečaj

Polja označena z (*) so obvezna!
Invalid Input

Manjkajoč podatek!
Manjkajoč podatek!
Neveljaven ali manjkajoč podatek!
Manjkajoč podatek!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Izberite!
Invalid Input
Neveljaven podatek!
Invalid Input

Manjkajoč podatek!
Neveljevno!