Priprava na mednarodni izpit iz angleščine (TOEFL ali IELTS)

Predvideno število ur izvajanja programa 30 pedagoških ur
Število udeležencev v programu Individualno, v paru ali skupina.
Ciljna skupina

Vsi, ki želijo opravljati mednarodni izpit iz angleškega jezika (TOEFL ali IELTS).

Pogoji za udeležbo/vključitev

Predhodno znanje angleškega jezika je potrebno, tečajniki bi naj bili z jezikom že precej domači.

Cilji programa

Program je oblikovan tako, da »izpilite« tehnike reševanja nalog, potrebne za uspešno opravljanje mednarodnega izpita, pisne vaje rešujete doma, na tečaju pa se posvetimo poglavjem, ki vam delajo težave in ustni komunikaciji.

Tematska izhodišča

Pregled snovi in sistematska priprava na vsa 4 področja testiranja: slušno, bralno, pisno in govorno. Ponovitev teoretske snovi in urjenje skozi primere testnih nalog.

Namen programa

Priprava na izpit je intenzivna jezikovna vadba, namenjena že dobro natreniranim posameznikom. Podrobno boste spoznali vsebino izpita in utrdili svoje znanje na področju govora, razumevanja, branja in pisanja.

Zakaj se udeležiti?

Vedno pogosteje se dogaja, da mladi in odrasli delujemo čez mejo. Naj bo to študij ali delo ali pa samo sodelovanje s tujimi partnerji. Jezikovna tečaja sta pogosto zahtevana za študij oz. delo v tujini. Z našo pomočjo se boste na opravljanje izpita temeljito pripravili.

Na srečanjih se bodo tečajniki podrobneje spoznali s potekom izpita in s primeri nalog ter se bodo na vse dodobra pripravili. Pisne naloge bodo opravljali doma, na srečanjih pa se bomo posvetili temam in vsebinam, ki povzročajo težave. Veliko časa bomo posvetili vajam slušnega razumevanja in urjenju govornih sposobnosti. Anglistka, ki bo z vami, se bo potrudila, da bodo srečanja pestra in vedno zelo aktivna, saj le z aktivno participacijo razvijate svoje sposobnosti in se urite.

 

Informativna prijava na tečaj

Polja označena z (*) so obvezna!
Invalid Input

Manjkajoč podatek!
Manjkajoč podatek!
Neveljaven ali manjkajoč podatek!
Manjkajoč podatek!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Izberite!
Invalid Input
Neveljaven podatek!
Invalid Input

Manjkajoč podatek!
Neveljevno!