Predstavitev certifikatnega izpita Goethejevega inštituta

Ciljna skupina

Vsi – mladi in starejši, ki bi radi pridobili mednarodno uveljavljen in zaupanja vreden certifikat o znanju nemškega jezika na različnih zahtevnostnih ravneh (B1, B2, C1, C2).

Izpit lahko na Filozofski fakulteti v Mariboru opravlja vsak, ki je star 16 let.

Pogoji za udeležbo/vključitev

Znanje nemškega jezika.

Namen programa

Načrtna, natančna in kakovostna priprava na opravljanje certifikatnega izpita Goethejevega inštituta.

Zakaj se udeležiti?

Z opravljenim certifikatnim izpitom Goethejevega inštituta boste imeli v rokah mednarodno dokazilo vaše jezikovne usposobljenosti – lahko ga boste uporabili za delo tako doma kot v tujini, z njim pa boste pridobili konkurenčno prednost pred drugimi.

Oddelek za germanistiko na Filozofski fakulteti Univerze v Mariboru je od marca 2011 partner Goethejevega inštituta in izvaja mednarodno uveljavljene certifikatne izpite iz nemškega jezika.

Na Koroškem bo uradno priznana in licencirana izvajalka izpitov naredila predstavitev, kakšen izpit to je, kako poteka, prikazala, kje lahko svoje znanje sami preverite, vam individualno svetovala, vas seznanila z vsebinami in oblikami dela ipd. ter po potrebi in želji udeležencev izvedla tudi krajši pripravljalni tečaj (5- ali 10-urni), ki vas bo pripravil do kasnejšega uspešnega opravljanja izpita iz znanja nemščine na Filozofski fakulteti v Mariboru na 4 zahtevnostnih stopnjah po Skupnem evropskem jezikovnem okviru: B1, B2, C1, C2.

 

Informativna prijava na tečaj

Polja označena z (*) so obvezna!
Invalid Input

Manjkajoč podatek!
Manjkajoč podatek!
Neveljaven ali manjkajoč podatek!
Manjkajoč podatek!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Izberite!
Invalid Input
Neveljaven podatek!
Invalid Input

Manjkajoč podatek!
Neveljevno!