Tri, štiri … ZDAJ! | začetni tečaj

Predvideno število ur izvajanja programa 30 pedagoških ur; prilagoditev udeležencem/organizaciji.
Število udeležencev v programu Individualno, v paru ali skupina.
Ciljna skupina

Program je namenjen predvsem tujcem, priseljencem in migrantom, ki živijo in delajo v Sloveniji in ki si želijo pridobiti osnovno znanje slovenskega jezika.

Namen programa

Tečaji slovenščine so namenjeni vsem, ki jim slovenščina ni prvi/materni jezik. Ponudili bomo različne tečaje (na različnih ravneh) z zanimivim in najučinkovitejšim poukom ter s kakovostnimi gradivi. Skozi tečaj se bodo udeleženci naučili pravilne rabe slovenskega jezika, lepše izgovarjave, spoznali bodo tudi slovensko kulturo, zgodovino in ustavno ureditev Republike Slovenije.

Na začetnem tečaju se udeleženci srečajo z osnovami – naučijo se sporazumevanja v najpogostejših vsakodnevnih osnovnih situacijah, kot so spoznavanje, predstavitev sebe in drugih, naročanje hrane, opisujejo kraje in osebe ter svoje navade, sporazumejo se v situacijah na potovanju: v hotelu, na letališču, vlaku, v trgovini, na ulici, na kratko pripovedujejo o preteklih dogodkih, znajo uporabljati osnovne čase in osnovne nepravilne glagole, speljali enostavnejše telefonske pogovore ...

 

Informativna prijava na tečaj

Polja označena z (*) so obvezna!
Invalid Input

Manjkajoč podatek!
Manjkajoč podatek!
Neveljaven ali manjkajoč podatek!
Manjkajoč podatek!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Izberite!
Invalid Input
Neveljaven podatek!
Invalid Input

Manjkajoč podatek!
Neveljevno!