Obvestila

Spoznavam besedo na dan (pripomoček za učenje slovenščine)

Spoznavam besedo na dan (pripomoček za učenje slovenščine)

Na dogodku bo Anja Strajnar, ki že več kot 10 let poučuje tujce slovenščino, soavtorica nekaj učnih gradiv za učenje slovenščine in avtorica Besede na dan, predstavila in prikazala, zakaj in kako je nastala Beseda na dan ter kako lahko to gradivo uporabimo pri pouku, tečajih ali učenju slovenščine kot tujega jezika. Učni pripomoček zagotavlja individualni pristop in omogoča številne raznolike aktivnosti, sproščenost pri učenju slovenščine kot tujega jezika in dokazuje, da je tudi učenje jezika lahko zanimivo, prijetno in zabavno. Vabljeni vsi, ki se ukvarjate s slovenščino kot tujim jezikom, poučujete učence tujce v osnovnih in srednjih šolah, vsi, ki delujete na področju izobraževanja odraslih, tudi vsi tisti, ki se šele učite slovensko ... Veseli bomo, če boste informacijo delili še s kom, ki bi ga vsebina dogodka zanimala. (Več o pripomočku Beseda na dan na spletni strani: https://besedanadan.si/.)

Dogodek organiziramo v sklopu 27. Tednov vseživljenjskega učenja in bo potekal v ponedeljek, 23. 5. 2022, ob 20. uri (predvidoma 45 minut), preko ZOOM-a ter je za vse brezplačen.

Povezava:

https://arnes-si.zoom.us/j/99664486166?pwd=RGNxR3NVMXpxaEZtMnFlY1dMUjJmUT09

Meeting ID: 996 6448 6166

Passcode: 262090

Kontaktna oseba: dr. Anja Benko, 041 313 838, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Vljudno vabljeni!

Ljudska univerza Ravne na Koroškem

(Dogodek sofinancira Občina Ravne na Koroškem.)

 

Koledar prireditev v sklopu 27. festivala Tedni vseživljenjskega učenja

Koledar prireditev v sklopu 27. festivala Tedni vseživljenjskega učenja

 

Od 9. 5. do 12. 6. 2022 bo Ljudska univerza Ravne na Koroškem (LURA) na območju Koroške koordinirala številne naše partnerje v projektu. Skupaj bomo izpeljali preko 150 dogodkov, na katere vas že sedaj vljudno vabimo. Lokalna tema LURA je v tem letu "(spo)ZNANJE BREZ MEJA", vse prireditve pa najdete pod naslovi "SPOZNAVAM ..."

Po številnih brezplačnih dogodkih lahko pobrskate po spletni strani TVU 2022: https://tvu.acs.si/sl/domov/ (iščite pod koordinatorstvom "Ljudska univerza Ravne na Koroškem"), tedenske napovednike pa objavljamo tudi na naši spletni strani LURA: https://lura.si/projektni-krog/tvu/382-tvu-2022.

Dogajanje po celotni Koroški bo v petih tednih trajanja TVU 2022 izredno pestro, zato izkoristite priložnosti za obisk, udeležbo, soustvarjanje, izpopolnjevanje in nadgradnjo vseživljenjskega učenja ...

Spletno predavanje in delavnica: Rokovanje z dojenčkom in gibalni razvoj otroka

Spletno predavanje in delavnica: Rokovanje z dojenčkom in gibalni razvoj otroka

Na Ljudski univerzi Ravne na Koroškem organiziramo spletno predavanje in delavnico Rokovanje z dojenčkom in gibalni razvoj otroka.

S predavateljico Ano Skarlovnik Petrič, diplomirano fizioterapevtko, specialistko razvojno nevrološke obravnave za otroke (RNO terapevt) in IAIM inštruktorico masaže za dojenčke, se bomo pogovarjali o osnovah pravilnega rokovanja z dojenčkom, pomenu kvalitetnega gibalnega razvoja otroka ter o najpogostejših, ključnih napakah in zmotah pri otrokovem motoričnem razvoju, ki nanj vplivajo celo življenje. Na predavanju bomo spregovorili o razvoju otroka v preteklosti in poskušali ugotoviti, kako sodoben življenjski slog vpliva na gibalni razvoj otrok ter kakšne pogoje zanj so imeli naše babice in dedki. Predavanje in delavnica sta namenjena staršem, starim staršem ter vsem, ki vas zanima otrokov gibalni razvoj. Dogodek poteka v okviru KISS (Koroško informacijsko in svetovalno središče) in ga sofinancira Občina Ravne na Koroškem, zato je za udeležence brezplačen.

🎯Se vidimo 21. aprila ob 20. uri (Zoom).

Prijave: https://forms.gle/cMzB1CLjvEDMWnTT7

Še eno prosto delovno mesto ... Postanite naš novi sodelavec/sodelavka!

Še eno prosto delovno mesto ... Postanite naš novi sodelavec/sodelavka!

Ljudska univerza Ravne na Koroškem razpisuje še eno prosto delovno mesto ORGANIZATOR IZOBRAŽEVANJA ODRASLIH (m/ž).

Če te veseli delo z odraslimi, vabljen/-a, da pošlješ prijavo in se nam pridružiš. Zadnji dan za oddajo je sreda, 20. 4. 2022. Prijave zbiramo zgolj preko elektronske pošte (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).

Objavo o prostem delovnem mestu najdete tudi na spletni strani Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje: https://www.iskanjedela.si/search-jobs?distance=3&STATE=Koro%C5%A1ka&jobId=2824971.

Za več informacij smo vam dosegljivi preko elektronske pošte (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali preko telefonske številke (02 82 15 073, 030 666 790).

RAZPIS: ORGANIZATOR IZOBRAŽEVANJA ODRASLIH (M/Ž)

Naziv delodajalca

Ljudska univerza Ravne na Koroškem

Naslov delodajalca

Gačnikova pot 3, 2390 Ravne na Koroškem

Kontaktna oseba delodajalca za kandidate

Darinka Gostenčnik; telefon: 02 82 15 073/030 666 790; elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Naziv delovnega mesta oziroma dela

Organizator izobraževanja odraslih (m/ž)

Opis del in nalog

Izvajanje svetovalne dejavnosti (1. točka prvega odstavka 24. člena ZIO-1), organiziranje in vodenje izobraževalnih programov, organiziranje in vodenje nacionalnih in mednarodnih projektov, opravljanje dela s slušatelji, svetovanje in pomoč udeležencem v projektih in izobraževalnih programih, opravljanje logističnega dela, sodelovanje z vodstvom zavoda, predavatelji, poslovnimi partnerji in eksternimi institucijami, opravljanje drugega dela po navodilih direktorja in po splošnih aktih zavoda.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela

Ravne na Koroškem

Izobrazba

Visokošolska 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., izobraževalne vede

Trajanje zaposlitve

Določen čas, 12 mesecev

Delovni čas

Polni delovni čas

Vozniški izpit

B

Znanje jezikov

Dobro ustno in pisno izražanje v slovenskem jeziku; zaželeno aktivno znanje angleškega in nemškega jezika

Računalniška znanja

Urejevalniki besedil, delo s preglednicami, delo z bazami podatkov, poznavanje računalniških omrežij, poznavanje operacijskih sistemov, računalniško oblikovanje

Drugi pogoji

 • Izobrazba, pridobljena po študijskih programih za pridobitev izobrazbe druge stopnje, oziroma raven izobrazbe, pridobljena po študijskih programih, ki v skladu z zakonom, ki ureja visoko šolstvo, ustreza izobrazbi druge stopnje (potrdilo)
 • Pedagoško-andragoška izobrazba v skladu z zakonom, ki ureja organizacijo in financiranje vzgoje in izobraževanja (potrdilo)
 • Strokovni izpit s področja vzgoje in izobraževanja (potrdilo)
 • Dobre organizacijske sposobnosti
 • Delo v timu
 • Skrbnost, natančnost in doslednost pri izvajanju zastavljenih nalog
 • Potrdilo o nekaznovanosti (potrdilo ne sme biti starejše od 3 mesecev)
 • Potrdilo iz kazenske evidence (potrdilo pristojnega sodišča), da oseba še ni bila pravnomočno obsojena zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti, na nepogojno kazen zapora več kot 6 mesecev (potrdilo ne sme biti starejše od 3 mesecev)
 • Potrdilo, da oseba ni bila pravnomočno obsojena zaradi kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost in da zoper njo ni bil uveden kazenski postopek zaradi kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost (potrdilo ne sme biti starejše od 3 mesecev)
 • V primeru razgovora s kandidatom mora imeti le-ta s seboj na vpogled originalno potrdilo o izobrazbi in strokovnem izpitu iz področja VIZ
 • Upoštevali bomo samo popolne vloge, poslane izključno po e-pošti

Prijava je mogoča do

20. 4. 2022

Način prijave kandidatov

Kandidati naj pošljejo vlogo z dokazili po e-pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.)

Urnik dela

Stalen urnik

Poskusno delo

3 mesece

Objava PD na

Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Slovenj Gradec

Študijski krožki in TVU v letu 2022

Študijski krožki in TVU v letu 2022

Z veseljem sporočamo, da smo na javnem razpisu za sofinanciranje programov in dejavnosti izobraževanja odraslih v letu 2022, ki ga je v februarju 2022 razpisalo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije in katerega predmet je sofinanciranje izobraževalnih programov izobraževanja odraslih, in sicer s ciljem: povečati vključenost odraslih v vseživljenjsko učenje, dobili odobrene vse prijavljene programe in dejavnosti.

ŠTUDIJSKI KROŽKI

V letošnjem letu bomo tako v našem javnem zavodu s sofinanciranjem MIZŠ izvajali (nekatere stvari tečejo že od pričetka letošnjega leta) 3 ŠTUDIJSKE KROŽKE:

1) Več kot le razglednica – v sodelovanju s Koroškim filatelističnim društvom – KFD (Koroško filatelistično društvo – KFD);

2) Kdo je Prežih? – v sodelovanju z Dnevnim centrom Ravne na Koroškem, ki je dislocirana enota Centra za usposabljanje, delo in varstvo Črna na Koroškem (CUDV Črna na Koroškem);

3) Investicija vame – branje zame – v sodelovanju Društvom Altra, Enoto Prevalje (Društvo Altra).

         

TEDNI VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA

Ljudska univerza Ravne na Koroškem (LURA) je ponovno postala tudi OBMOČNI KOORDINATOR 27. TEDNOV VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA (TVU) ZA KOROŠKO. Gre za največjo in najvidnejšo promocijo vseživljenjskega učenja v Sloveniji. Festival se bo letos odvijal v času od 9. maja do 12. junija 2022, lokalna tema našega zavoda in naših številnih partnerjev širom Koroške, ki bodo z nami soustvarjali dogajanje, dogodke, prireditve, pa bo "(spo)ZNANJE BREZ MEJA".

Povezava do spletne strani festivala: https://tvu.acs.si/sl/domov/.

Sledite nam in vabljeni že sedaj na pestro majsko in junijsko dogajanje za Koroškem, kjer bomo skupaj spoznavali vseživljenjsko učenje.

Vseslovenska akcija »DAN ZA SPREMEMBE« – Soustvarjamo (zdravo) skupnost

Vseslovenska akcija »DAN ZA SPREMEMBE« – Soustvarjamo (zdravo) skupnost

Dan za spremembe je največja vseslovenska prostovoljska akcija, ki je nastala z namenom spodbujanja državljanov vseh starosti k aktivnemu odzivu na potrebe svoje skupnosti.

Občina Ravne na Koroškem se bo letos osmič zapored pridružila vseslovenski akciji »Dan za spremembe – SOUSTVARJAMO (ZDRAVO) SKUPNOST«, ki jo že deveto leto organizira Slovenska filantropija – Združenje za promocijo prostovoljstva.

V letošnjem letu bo osrednji kulturni dogodek izpeljan v četrtek, 7. 4. 2022, od 16. do 18. ure, v grajskem parku na Ravnah na Koroškem. Društva in javni zavodi se bodo predstavili na stojnicah s širjenjem in z ozaveščanjem povezovanja, spodbujali dobro in spoštljivo medsebojno komunikacijo, strpnost, sprejemanje drugačnosti in izvajali drobna dejanja prijaznosti. (Več informacij: https://www.ravne.si/objava/613739?fbclid=IwAR1_1K2J6GmakXB7MQ6ggszQAN0AMCkajJXnHpqTWUbA8u-n69LuKpiyakM.)

V grajskem parku bo v četrtek popoldne tudi Ljudska univerza Ravne na Koroškem!

Na stojnici vam bomo predstavljali našo dejavnost in programe ter udeležence dogodka seznanjali z možnostjo reševanja vprašalnika SVOS na Ravnah na Koroškem, saj je LURA lokalna točka SVOS na Koroškem (https://lura.si/svetovalni-krog/lokalna-tocka-svos). Pobližje bomo predstavljali predvsem tisti del vprašalnika SVOS, ki se nanaša na osebno blaginjo in zdravje, saj lahko reševalci po končanem testu prejmejo individualna priporočila o zdravem življenjskem slogu.

Pripravili bomo tudi vprašanja oziroma nagradno igro, vezano na temo zdravja, človeškega telesa, rekreacije ... Obiskovalci, ki bodo pravilno odgovorili na največ vprašanj, bodo prejeli drobno pozornost za sodelovanje in izkazano znanje/védenje.

Čistilno akcijo, ki načrtovana za soboto, 9. 4. 2022, bomo zaposleni na Ljudski univerzi Ravne na Koroškem izvedli v petek, 15. 4. 2022.

Vabljeni v četrtek, 7. 4. 2022, popoldne, med 16. in 18. uro, v grajski park na Ravne na Koroškem.

Postanite naš novi sodelavec/sodelavka!

Postanite naš novi sodelavec/sodelavka!

Ljudska univerza Ravne na Koroškem razpisuje prosto delovno mesto ORGANIZATOR IZOBRAŽEVANJA ODRASLIH (m/ž).

Če te veseli delo z odraslimi, vabljen/-a, da pošlješ prijavo in se nam pridružiš. Zadnji dan za oddajo je četrtek, 14. 4. 2022. Prijave zbiramo zgolj preko elektronske pošte (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).

Objavo o prostem delovnem mestu najdete tudi na spletni strani Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje: https://www.iskanjedela.si/search-jobs?jobId=2821284&what=ORGANIZATOR.

Za več informacij smo vam dosegljivi preko elektronske pošte (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali preko telefonske številke (02 82 15 073, 030 666 790).

RAZPIS: ORGANIZATOR IZOBRAŽEVANJA ODRASLIH (M/Ž)

Naziv delodajalca

Ljudska univerza Ravne na Koroškem

Naslov delodajalca

Gačnikova pot 3, 2390 Ravne na Koroškem

Kontaktna oseba delodajalca za kandidate

Darinka Gostenčnik; telefon: 02 82 15 073/030 666 790; elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Naziv delovnega mesta oziroma dela

Organizator izobraževanja odraslih (m/ž)

Opis del in nalog

Izvajanje svetovalne dejavnosti (1. točka prvega odstavka 24. člena ZIO-1), organiziranje in vodenje izobraževalnih programov, organiziranje in vodenje nacionalnih in mednarodnih projektov, opravljanje dela s slušatelji, svetovanje in pomoč udeležencem v projektih in izobraževalnih programih, opravljanje logističnega dela, sodelovanje z vodstvom zavoda, predavatelji, poslovnimi partnerji in eksternimi institucijami, opravljanje drugega dela po navodilih direktorja in po splošnih aktih zavoda.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela

Ravne na Koroškem

Izobrazba

Visokošolska 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., izobraževalne vede

Trajanje zaposlitve

Določen čas oz. do vrnitve delavke oz. predvidoma do 31. 7. 2023

Delovni čas

Polni delovni čas

Vozniški izpit

B

Znanje jezikov

Dobro ustno in pisno izražanje v slovenskem jeziku; zaželeno aktivno znanje angleškega in nemškega jezika

Računalniška znanja

Urejevalniki besedil, delo s preglednicami, delo z bazami podatkov, poznavanje računalniških omrežij, poznavanje operacijskih sistemov, računalniško oblikovanje

Drugi pogoji

 • Izobrazba, pridobljena po študijskih programih za pridobitev izobrazbe druge stopnje, oziroma raven izobrazbe, pridobljena po študijskih programih, ki v skladu z zakonom, ki ureja visoko šolstvo, ustreza izobrazbi druge stopnje (potrdilo)
 • Pedagoško-andragoška izobrazba v skladu z zakonom, ki ureja organizacijo in financiranje vzgoje in izobraževanja (potrdilo)
 • Strokovni izpit s področja vzgoje in izobraževanja (potrdilo)
 • Dobre organizacijske sposobnosti
 • Delo v timu
 • Skrbnost, natančnost in doslednost pri izvajanju zastavljenih nalog
 • Potrdilo o nekaznovanosti (potrdilo ne sme biti starejše od 3 mesecev)
 • Potrdilo iz kazenske evidence (potrdilo pristojnega sodišča), da oseba še ni bila pravnomočno obsojena zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti, na nepogojno kazen zapora več kot 6 mesecev (potrdilo ne sme biti starejše od 3 mesecev)
 • Potrdilo, da oseba ni bila pravnomočno obsojena zaradi kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost in da zoper njo ni bil uveden kazenski postopek zaradi kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost (potrdilo ne sme biti starejše od 3 mesecev)
 • V primeru razgovora s kandidatom mora imeti le-ta s seboj na vpogled originalno potrdilo o izobrazbi in strokovnem izpitu iz področja VIZ
 • Upoštevali bomo samo popolne vloge, poslane izključno po e-pošti

Prijava je mogoča do

14. 4. 2022

Način prijave kandidatov

Kandidati naj pošljejo vlogo z dokazili po e-pošti (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.)

Urnik dela

Stalen urnik

Poskusno delo

3 mesece

Objava PD na

Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Slovenj Gradec

Predavanje Ženske skozi čas ali »od kačje boginje do feministke«

Predavanje Ženske skozi čas ali »od kačje boginje do feministke«

Marec je mesec, ko obeležujemo dva praznika žensk: 8. 3. dan žena in 25. 3. materinski dan. Ob praznovanju obeh vam in vašim prijateljem, predstavnikom obeh spolov, večer pred tem, ponujamo zanimivo brezplačno poljudnoznanstveno predavanje Ženske skozi čas ali »od kačje boginje do feministke«, ki ga bo izvedla Mojca Krebs, profesorica geografije in zgodovine na Gimnaziji Ravne na Koroškem. Zaradi ponovnega naraščanja okužb s Covid-19 smo se odločili, da bo tudi tokrat izvedba potekala preko spletne platforme ZOOM. Na spletu se dobimo v četrtek, 24. 3. 2022, ob 20. uri. Udeležba je brezplačna.

Radovedni in prisotni boste prejeli odgovore na naslednja vprašanja:

 • Kako se je v zgodovini spreminjal odnos do žensk in njihova vloga v družbi?;
 • Kdaj so moški ženske »privezali« k ognjišču?;
 • Kako smo se oz. so se ženske vključile na trg dela in v javno življenje?

Podobna vprašanja se nam porajajo tudi, ko razmišljamo o pomenu praznikov in ko se sprašujemo, ali življenje današnjih žensk res toliko boljše od tistih v preteklosti.

PRIJAVA: preko elektronske pošte (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali telefonskega klica (02 82 15 073).

Predavanje organiziramo v sklopu projekta, v katerega smo se na pobudo dr. Tomaža Rožena, župana Občine Ravne na Koroškem, povezali Občina Ravne na Koroškem kot pobudnik, Gimnazija Ravne na Koroškem kot izvajalec in Ljudska univerza Ravne na Koroškem kot organizator.

Na večer radovednosti vabljeni vi in vaši prijatelji.

Priprave na maturo iz slovenščine

Priprave na maturo iz slovenščine

Vabimo vas, da se udeležite priprav na splošno maturo pri predmetu slovenščina.

Celoten program je razdeljen na dva sklopa: (1) Deset korakov do uspešno odpisanega eseja in (2) Slovenska slovnica. Lahko se prijavite na enega ali drugega ali na oba. Vsak od njiju bo dolg 14 pedagoških ur, potekal bo enkrat tedensko, načrtovanih je 7 srečanj (od marca do konca aprila 2022).

1. PROGRAM: DESET KORAKOV DO USPEŠNO ODPISANEGA ESEJA

Bi radi napisali dober maturitetni esej, pa ne veste, kako? Bi se radi podrobneje pogovorili o vsebini izbranih romanov in ju bolje razumeli? Bi radi vedeli, kako se maturitetni esej ocenjuje in kako ga uspešno zasnovati?

V programu Deset korakov do uspešno odpisanega eseja se bodo udeleženci naučili izraziti, utemeljiti in napisati svoje mnenje o prebranih romanih. To je sposobnost, ki se je da z vajo naučiti in/ali izboljšati. Ključ do uspešno napisanega maturitetnega eseja je namreč dobra priprava, zato vam jo ponujamo. V programu bodo dijaki spoznali, kako se napiše razpravljalni oziroma interpretativni/razlagalni esej, se seznanili s tematskim sklopom splošne mature iz slovenščine 2022 – V svetu blišča in bede – ter še podrobneje spoznali predpisani književni deli (Andrej Hieng: Čudežni Feliks; F. Scott Fitzgerald: Veliki Gatsby) ter oba romana med seboj temeljito primerjali. V program je vključena tudi poprava eseja na izbrano temo.

Več informacij o programu: https://lura.si/izpopolnjevalni-krog/priprave-na-maturo/29-slovenscina/73-deset-korakov-do-uspesno-odpisanega-eseja.

KJE? > Preko spletne platforme ZOOM.

KDAJ? > Ob sredah, od 17.00 do 18.30. 7 srečanj: 9. 3., 16. 3., 23. 3., 30. 3., 6. 4., 13. 4., 20. 4. 2022.

KDO IZVAJA? > Profesorica slovenskega jezika in književnosti z izkušnjami poučevanja v gimnazijskem programu in pri pripravah na maturo iz znanja slovenščine.

CENA? > 120,00 € (enkratni znesek, poravnate pred pričetkom izvajanja).

2. PROGRAM: SLOVENSKA SLOVNICA

Program Slovenska slovnica je namenjen dijakom v 4. letniku gimnazij, ki želijo ponoviti, nadgraditi ali utrditi znanje slovenske slovnice ter s tem pridobiti občutek in védenja, kako se npr. lotiti določene naloge na maturi, kako njeno navodilo povezati s teorijo, ki je v ozadju, z vsem tem pa izgubiti tremo, se otresti stresa in pridobiti zaupanje v svoje lastno znanje.

Več informacij o programu: https://lura.si/izpopolnjevalni-krog/priprave-na-maturo/29-slovenscina/74-slovenska-slovnica-v-10-solskih-urah.

KJE? > Preko spletne platforme ZOOM.

KDAJ? > Ob torkih, od 17.00 do 18.30. 7 srečanj: 8. 3., 15. 3., 22. 3., 29. 3., 5. 4., 12. 4., 19. 4. 2022.

KDO IZVAJA? > Profesorica slovenskega jezika in književnosti z izkušnjami poučevanja v gimnazijskem programu in pri pripravah na maturo iz znanja slovenščine.

CENA? > 120,00 € (enkratni znesek, poravnate pred pričetkom izvajanja).

PRIJAVA IN DODATNE INFORMACIJE

Osebno na sedežu Ljudske univerze Ravne na Koroškem (Gačnikova pot 3, 2390 Ravne na Kor.) ali preko elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (z izpolnjeno prijavnico).

Prijave zbiramo do zapolnitve mest.

Več informacij lahko pridobite na telefonski številki: 02 82 15 072 ali 040 566 747.

 

Delo bo potekalo v majhnih skupinah (6–10 udeležencev). Vsebino bomo prilagodili udeležencem in jim nudili pomoč na področjih, ki jim bodo predstavljala največjo težavo.

Ne čakajte, že sedaj zavihajte rokave in z majhnimi koraki stopajte naprej do vašega zastavljenega cilja.

 

Kontakt

Ljudska univerza Ravne – LURA
Gačnikova 3
2390 Ravne na Koroškem

Telefon:
02 82 15 073

Elektronski naslov: 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Delovni čas

Ponedeljek, torek, četrtek: 
7.0015.00

Sreda: 
7.0017.00

Petek: 
7.0013.00

Uradne ure

Ponedeljek, torek, četrtek: 
10.0012.00

Sreda: 
9.00–11.00 in 14.00–16.00

Ob petkih ni uradnih ur.

Kontaktirajte nas

Polja označena z (*) so obvezna!
Manjkajoč podatek!
Manjkajoč podatek!
Neveljaven ali manjkajoč podatek!
Invalid Input
Manjkajoč podatek!
Neveljavno!

Ravnilo za pomoč pri branju

S premikanjem miškinega kazalca po spletni strani vam bo ravnilo sledilo.
Da spletno ravnilo izklopite, uporabite tipko ESC ali gumb na levi strani strani za IZKLOP RAVNILA.