Bodi sam svoj krojač = 1. raven: NADOBUDNI ZAČETNIK

Bodi sam svoj krojač = 1. raven: NADOBUDNI ZAČETNIK

Želite postati sami svoj krojač? Se želite izpopolniti v šivanju in se te veščine naučiti na dolgi rok? Podarite sami sebi ali komu drugemu začetni tečaj šivanja, naredite z možgani odklop od vsakdanjih obveznosti, vzemite si čas le zase in se potopite v čarobni svet blaga, sukancev, ustvarjanja, krojenja in iznajdljivosti.

Vpisujemo v tečaj BODI SAM SVOJ KROJAČ: NADOBUDNI ZAČETNIK.

Predvideni pričetek: petek, 18. 10. 2019, popoldne. Tečaji bodo potekali ob petkih popoldne in ob sobotah dopoldne (18. in 19. 10., 25. in 26. 10., 8. in 9. 11.).

Več informacij o samem tečaju in njegovi vsebini: https://lura.si/izpopolnjevalni-krog/sivanje/50-bodi-sam-svoj-krojac-zacetni-in-nadaljevalna-tecaja-sivanja.

Tečaji so zelo kvalitetno zasnovani in zahtevni, udeleženci pa na njih pridobijo strokovno dodelano znanje. Po stopnji zahtevnosti in po načinu izdelave so tečaji enakovredni srednješolskemu izobraževalnemu sistemu tekstilne stroke.

Vsi udeleženci na vsakem tečaju prejmejo skripta in navodila za izdelavo. Material za vaje in vajenice dobijo udeleženci na tečaju, material za izdelke pa prinesejo s seboj.

Prijave preko spletnega obrazca (https://lura.si/izpopolnjevalni-krog/sivanje/50-bodi-sam-svoj-krojac-zacetni-in-nadaljevalna-tecaja-sivanja), emaila (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.), osebno na sedežu zavoda ali preko telefona (02 82 15 073).