Delavnica: reiki (1. stopnja)

Delavnica: reiki (1. stopnja)

V nedeljo, 15. 3. 2020, vas vabimo na delavnico Reiki (1. stopnja), ki bo potekala na Ravnah na Koroškem. Na 4-urni delavnici boste spoznavali starodavno metodo naravnega zdravljenja s pomočjo univerzalne življenjske energije (reiki). V prvem delu boste seznanjeni s teoretičnimi osnovami in se boste naučili, čemu je namenjen in kako deluje. Drugi del delavnice je praktičen: s polaganjem rok se boste naučili osnov te zdravilne metode oziroma stopili na pot duhovnega razvoja.

Reiki je način prelivanja univerzalne življenjske energije, ki jo zdravilci kot prevodniki pretvarjajo iz Zemlje in vesolja. To energijo usmerjajo na zdravljenca, ki stik občuti kot mravljince ali toploto. Za izvajanje niso potrebne posebne sposobnosti, zato je reiki namenjen vsem. Bolj, ko ga uporabljamo, močnejši je pretok energije teče skozi naše telo. Izboljša tudi naše počutje.

Z reikijem je mogoče zdraviti neposredno z rokami, po končani drugi stopnji, ki bo organizirana kasneje, pa lahko zdravilec pošilja energijo tudi na daljavo. Po štirih stopnjah usui reikija se zdravitelj nauči mojstrstva in zna operirati s šestimi simboli, ki jih aktivno vizualizira in projicira na zdravljenca.

Pomembno pri tem je, da reiki ne more nikomur škodovati, saj zdravljenec ne more prejeti več energije, kot jo lahko sprejme.

Za dodatne informacije smo Vam na voljo na telefonski številki 02 821 50 73 ali po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Prijava je mogoča preko zgoraj navedenega telefona in elektronske pošte ali preko spletnega obrazca: https://lura.si/izpopolnjevalni-krog/osebnostna-rast/69-reiki.