Načrtujte si svojo sanjsko okolico oziroma vrt

Načrtujte si svojo sanjsko okolico oziroma vrt

Se želite s pomočjo strokovnjakinje naučiti, kako urediti okolico vašega domovanja? Vas mučijo vprašanja, kako načrtovati vrte, ki jih vidite v raznih revijah in bi si katerega od njih želeli imeti tudi doma? Kaj je pri načrtovanju okolice/vrta pomembno? Ne veste, kam bi kaj zasadili, kje bi naredili kakšno potko, kako bi organizirali druge elemente v prostoru? Se vsako leto jezite zaradi trave okoli vašega doma, ker ni takšna, kot bi si jo želeli?

Za vas smo pripravili 8-urno delavnico, na kateri bomo poskušali odgovoriti na zgornja in tudi druga vprašanja, ki vas mučijo na to tematiko. Vodila jo bo strokovnjakinja - Marija Herman Planinšek (Drevesnica Omorika). Potekala bo v ponedeljek, 2. 3. 2020, in v četrtek, 5. 3. 2020, od 16. do 19. ure.

Več informacij dobite na telefonski številki: 02 82 15 072 ali preko elektronske pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Več o programu in prijave: https://lura.si/izpopolnjevalni-krog/vrtnarjenje/59-nacrtujte-si-svojo-sanjsko-okolico.