Preventivni ukrepi na LURA ob pojavu koronavirusa

Preventivni ukrepi na LURA ob pojavu koronavirusa

Spoštovani!

Obveščamo vas, da smo zaradi hitrega širjenja koronavirusa SARS-CoV-2 v Sloveniji in zaradi preventivnih zdravstvenih ukrepov v javnem zavodu LURA od četrtka, 12. 3. 2020, do preklica odpovedali vse načrtovane tečaje, delavnice in ostale izvedbe, saj slednji v zaprtih prostorih pomenijo preveliko zdravstveno tveganje za vse naše udeležence, predavatelje in tudi za nas, organizatorje. Dejavnosti bomo nadomestili takoj, ko bo to dopuščala situacija v državi. Vse že prijavljene bomo o vsem obveščali preko elektronske pošte in preko telefona.

Na oglasni deski zavoda in na naši spletni strani si lahko preberete natančna navodila za preventivne ukrepe, ki smo jih v zavodu sprejeli in jih upoštevamo.

Prosimo in pozivamo vas, da v kolikor pri sebi opazite kakršne koli simptome ali sum na okužbo s koronavirusom, da v naše poslovne prostore na zahajate in nas v primeru, da ste bili naš udeleženec/predavatelj/obiskovalec kontaktirate preko elektronske pošte (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali preko telefona (02 82 15 072).

O nadaljnjih postopkih in o novih terminih izvedb vas bomo sproti obveščali.

Za razumevanje se vam zahvaljujemo. Želimo vam veliko zdravja.

Kolektiv Ljudske univerze Ravne na Koroškem