Vrata Ljudske univerze Ravne na Koroškem ponovno odprta!

Vrata Ljudske univerze Ravne na Koroškem ponovno odprta!

POMEMBNO OBVESTILO!

V ponedeljek, 18. 5. 2020, ponovno odpiramo vrata Ljudske univerze Ravne na Koroškem, in sicer v skladu z navodili za varno izvajanje izobraževalne dejavnosti po smernicah Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Po navodilih pristojnih organov bomo znova pričeli izvajati nekatere izobraževalne dejavnosti za odrasle. Seveda bodo ob tem veljala posebna higienska priporočila in preventivni ukrepi, saj nam je vaše in naše zdravje na prvem mestu.

KRATKA NAVODILA ZA UDELEŽENCE IN OBISKOVALCE

 

Za obisk se potrebno v naprej najaviti na telefonsko številko: 02 821 50 73 ali preko spletne pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Udeleženci in obiskovalci vstopajo v prostore LURA samo po predhodnem naročilu oziroma dogovoru. Priporočamo, da vse postopke, če je le mogoče, urejate preko spleta, elektronske pošte ali telefona.

Ob vstopu v prostore mora vsak obiskovalec izpolniti izjavo ob sproščanju ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19, ki se bo nahajala na mizici pred vstopom v zavod, najdete pa jo tudi na dnu tega prispevka.

Ob vstopu v prostore uporabljajte masko in razkužilo za roke. Upoštevajte higieno rok in kašlja ter navodila zaposlenih. Prosimo, da se držite medosebne minimalne razdalje od 1,5 do 2 metra.

Veselimo se našega ponovnega snidenja!

Za vsa dodatna vprašanja smo vam dosegljivi preko telefona (02 82 15 073) ali elektronski pošti.

Ostanite zdravi.