Koraki v čudežni svet ...

Koraki v čudežni svet ...

Za vas, dragi naši udeleženci, smo pripravili program KORAKI V ČUDEŽNI SVET ..., v okviru katerega vam želimo omogočiti, da naredite korake v čudežni svet moderne kaligrafije, plesa in fotografije ter tako (natančneje oziroma podrobneje) spoznate že odkrite ali čisto nove svetove na omenjenih področjih.

S programom Koraki v čudežni svet … želimo vplivati na zdrav in kakovosten način življenja naših prebivalcev in udeležencev, jih seznaniti s prvimi koraki v svetove moderne kaligrafije, fotografije in plesa, okrepiti in vzdrževati kondicijo njihovih sivih celic, spodbuditi njihove ročne spretnosti, njihovo gibčnost in ustvarjalnost, jih naučiti izražati drznost, obuditi njihovo željo po izdelovanju, ustvarjanju in spoznavanju nečesa novega.

Program sofinancira Občina Ravne na Koroškem.

V nadaljevanju podajamo kratek opis delavnic/tečajev, ki bodo potekali v okviru omenjenega programa. Lahko se priključite vsem trem ali zgolj eni, kakor želite in vam najbolj ustreza. Kakršna koli predznanja za vse delavnice niso potrebna. Prav tako za vključitev ne obstaja starostna omejitev. S tem dajemo na LURA priložnost vsem, ki se bodo želeli spoznati z omenjenimi svetovi moderne kaligrafije, plesa in fotografije, in krepimo različne kompetence vseh Korošcev.

KORAKI V ČUDEŽNI SVET MODERNE KALIGRAFIJE

Več o programu in prijava: https://lura.si/izpopolnjevalni-krog/ustvarjanje/215-koraki-v-cudezni-svet-moderne-kaligrafije.
 

KORAKI V ČUDEŽNI SVET FOTOGRAFIJE

Več o programu in prijava: https://lura.si/izpopolnjevalni-krog/ustvarjanje/216-koraki-v-cudezni-svet-fotografije.

KORAKI V ČUDEŽNI SVET PLESA

Več o programu in prijava: https://lura.si/izpopolnjevalni-krog/zdravje/217-koraki-v-cudezni-svet-plesa.