Obvestilo: izvajanje na daljavo

Obvestilo: izvajanje na daljavo

Sporočamo vam, da bomo od 19. 10. 2020 do 1. 11. 2020 v organizacijah za izobraževanje odraslih, kamor sodi tudi Ljudska univerza Ravne na Koroškem (LURA), celoten izobraževalni proces in tudi vse preostale dejavnosti začasno izvajali le na daljavo. (Pri tej odločitvi sledimo prejeti okrožnici Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport Republike Slovenije z dne 14. 10. 2020 in sklepu prof. dr. Simone Kustec, ministrice za izobraževanje, znanost in šport.)

Uradne ure v zavodu v zgoraj navedenem obdobju so mogoče le po predhodni najavi na telefonski številki: 02 82 15 073 ali preko elektronske pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Udeleženci in obiskovalci torej lahko vstopajo v prostore LURA samo po predhodnem naročilu oziroma dogovoru. Priporočamo pa Vam, da vse postopke, če je le mogoče, urejate preko spleta, elektronske pošte ali telefona. Z veseljem Vam bomo pri tem pomagali in svetovali.

Povezava do obvestila MIZŠ: https://www.gov.si/novice/2020-10-15-izobrazevalni-proces-od-ponedeljka-zacasno-na-daljavo-v-solo-le-ucenci-od-1-do-5-razreda-vrtci-kot-obicajno/

Potrudimo se, stopimo skupaj in poskrbimo za zdravje vseh nas. Pazite nase.

Kolektiv LURA