DNEVI SVETOVANJA ZA ZNANJE 2022

DNEVI SVETOVANJA ZA ZNANJE 2022

Tudi letos bomo Svetovalna  središča za izobraževanje odraslih in Središča za samostojno učenje po vsej Sloveniji v okviru 18. Dnevov svetovanja za znanje, ki bodo potekala pod okriljem Andragoškega centra Slovenije, med 21. in 23. septembrom, prirejala številne dogodke. Vabimo vas, da se nam pridružite na izbranih dogodkih:

  • Znanje skrito v žogicah, v torek, 20. 9. 2022, od  16:00 do 18:00 ure.

Na dogodku, ki bo v okviru Evropskega tedna mobilnosti potekal v Grajskem parku na Ravnah, bomo na igriv način opozarjali na pomen skritega znanja. Na dogodku bomo predstavili Koroško informacijsko in svetovalno središče ter možnosti vrednotenja znanja na različnih področjih.

  • Vrednotenje digitalnih znanj, v sredo, 21. 9.  2022, od 10:00 do 12:00 ure, Društvo upokojencev Ravne na Koroškem.

Predstavili bomo naše informacijsko in svetovalno središče KISS, vrednotenje znanj znotraj le tega ter spregovorili o pomenu vseživljenjskega učenja na področju digitalizacije. Dogodek bo namenjen vrednotenju kompetence digitalne pismenosti starejših, ki želijo pridobiti informacijo o izhodiščih za nadaljnje usvajanje digitalnih znanj. Prijava je obvezna.

  • Uporaba pametnega telefona, v petek, 23. 9. 2022, od 11. do 13. ure, Društvo upokojencev Ravne na Koroškem.

Predstavili bomo naše informacijsko in svetovalno središče KISS, svetovanje znotraj le tega ter spregovorili o pomenu vseživljenjskega učenja na področju digitalizacije. Nudili bomo pomoč v obliki svetovanja na področju usvajanja novih znanj pametne mobilne telefonije. Prijava je obvezna.

Vabljeni!