Previous Next

POVABILO K SODELOVANJU PRI 29. TEDNIH VSEŽIVLJENSKEGA UČENJA (TVU)

Ljudska univerza Ravne na Koroškem se bo v letošnjem letu spet prijavila na javni razpis Ministrstva za vzgojo in izobraževanje Republike Slovenije, in sicer za pridobitev statusa območnega koordinatorja Tednov vseživljenjskega učenja 2024, ki se bodo letos po Sloveniji odvijali v terminu od 10. maja do 16. junija 2024.

Tedni vseživljenjskega učenja (TVU) so vseslovenska prireditev, ki povezuje raznovrstne izvajalce izobraževanja in učenja ter udeležence vseh generacij. S tem omogoča uveljavljanje koncepta in prakse vseživljenjskega učenja v naši družbi. Letos Slovenci prirejamo že 29. festival zapovrstjo. Projekt usklajuje Andragoški center Slovenije (ACS) kot nacionalni koordinator, pri izvedbi pa sodelujejo številne organizacije širom Slovenije in tudi izven naših meja. Projekt je del članstva mednarodnega gibanja festivalov učenja.

LURA si želi tudi letos prevzeti vlogo območnega koordinatorja prireditev na Koroškem. Naša naloga bo, da naše partnerje – prireditelje TVU, informiramo in spodbujamo, usmerjamo in usklajujemo naše dejavnosti in prireditve, zagotavljamo medijsko promocijo in promocijsko gradivo, spodbujamo raznolikost ciljnih skupin udeležencev, izvedemo poročanje in evalvacijo projekta ipd.

Ker moramo k prijavi na razpis ministrstva oddati tudi seznam podizvajalcev, ki bodo z nami v okviru TVU 2024 sodelovali, zainteresirane prosimo za potrditev sodelovanja z nami, in sicer do srede, 17. 1. 2024. S sodelovanjem potrjujete, da bo vaša organizacija/podjetje/društvo/ustanova ipd. v časovnem okviru TVU 2024 izpeljala vsaj en dogodek/prireditev …, ki bo odražala pomen in pojavne oblike vseživljenjskega učenja v naši družbi. Trenutno potrebujemo samo, da nam sporočite svojo odločitev o sodelovanju pri TVU 2024.

Sodelovanje prosim potrdite preko spletnega obrazca: https: https://forms.office.com/e/t357mt5RuD?origin=lprLink

Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete na telefonsko številko 030 666 790 ali nam pišete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Vabljeni k sodelovanju.

--